Restaurant Casa Hirscher

Oferta Noastra

restaurant casa hirscher brasov (15)Bucataria restaurantului  “Casa Hirscher” este o simfonie a gusturilor mediteraneene si franceze purtandu -va  simturile intr-o lume a miresmelor si gusturilor rafinate din restaurantele marilor orase europene. Meniul este elaborat si  surprinde  prin prezentarea moderna a preparatelor . Intr-o ambianta intima si placuta poti savura mancaruri alese. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac succesul unui bun management. Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori.

Cunoscatorii pot savura trabucurile dominicane Laura Chavin
Terasa inchisa in sticla cu palmieri si flori naturale este un adevarat rasfat pentru priviri, o oaza de culoare si lumina. Atunci cand vremea este prietenoasa geamurile se deschid larg lasand la vedere farmecul incontestabil al strazilor pline de turisti din jurul locatiei. Inevitabil, atmosfera de aici este intotdeauna boema si foarte relaxata. Partea veche a restaurantului este un adevarat monument si o lectie de istorie pentru toti clientii care ne calca pragul.

Preturile preparatelor sunt accesibile pentru toate buzunarele.
Restaurantul ” Casa Hirscher” este recomandat pentru servirea : micului dejun, a pranzului, a cinei , a cafelei de dimineata , pentru a te racori cu o limonada cu menta sau pentru a savura un pahar cu vin.

“Casa Hirscher” este un restaurant potrivit pentru grupuri avand posibilitatea de a alege din variante de meniu care sa se incadreze in bugetul dorit. Restaurantul ” Casa Hirscher” este locul ideal unde va puteti oganiza mesele de afaceri. Aici este locul potrivit pentru a face memorabil un eveniment in viata dumneavoastra: o aniversare, o cerere in casatorie sau chiar o cununie stilata.
Cererile pentru rezervari se pot face atat la telefonul 0268410533 cat si pe email : rezervari@casahirscher.ro

Restaurantul ofera si posibilitatea de a livra la domiciliu preparatele dorite . Comenzile pentru acasa se fac la numarul de telefon: 0268410533

De luni pana sambata intre orele 19:30-22:15 va incantam cu muzica live pian .

Va asteptam cu drag!